November 14, 2021

Ibland när jag går omkring i centrala Umeå så stöter jag på hus som ser ut på detta sätt.

Det är ju inte direkt någon trevlig syn och jag blir mest bara förbannad och arg. Jag inbillar mig nämligen att husen inte underhålls för att de ska bli så dåligt skick så att det måste rivas för det går inte att renovera”, sedan så kan huset rivas och något nytt flashigt hus kan byggas där. Cynisk? Jag? Kanske lite grann.


observationer


Previous post
When an internet connection goes bad We have had a fiber connection since 2003-4 and it have been very, very nice. At one time I had a better internet connection at home than at work.
Next post
Some "sketch images" from today The last few weeks have been hectic, lot of things to do at work and I haven’t really been able to get out … while the sun has been up. But both