Blog |||

Tog en lunchpromenad och kunde inte låta bli att ta en bild bara för att kunna leka med den senare. Målet var att ta en molnig himmel för att sedan försöka få fram så hotfulla moln som möjligt. Inte perfekt men OK för att vara ett test på ett snabbt lunchfoto.

Up next I hate when people come to a meeting, open their laptops, launch email/slack/whatever and starts typing away … loudly.
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog Not my dog Conferences and photography PhotoStatistica – looking at my photo library iPad only, does it work iPad only, does it work Old habits die hard Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help Photo Mechanic did help iPhone camera apps iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One Capture One A small advice on photo organization A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? Isn't Kendo interesting? TextExpander