Wheels Umeå (TDP 58)

OK, så har jag då varit på min första Wheels-träff eller vad det nu kallas. Jag kan inte säga att jag är intresserad av bilar överhuvudtaget (annat än för att ta mig från punkt A till punkt B) men kan tycka former/färger är vackra ibland och jag uppskattar verkligen hantverket som folk har lagt ner på att renovera och underhålla bilarna.

Så jag var bara där för att försöka fota bilarna … och det är inte så lätt. För det första så vet jag inte vad som är intressant eller speciellt utan jag försökte mest bara leta efter saker som jag tyckte såg intressant ut. Det andra är att det inte är möjligt att styra belysning, bakgrund, etc i någon större grad utan det gäller mest att gilla läget. Det tredje problemet är att de flesta bilarna blänker en hel del vilket gör att exponeringen blir svår.

Men, men, jag lärde mig en del och om jag går någon annan gång så borde det bli bättre bilder än den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.