Blog |||

OK, så har jag då varit på min första Wheels-träff eller vad det nu kallas. Jag kan inte säga att jag är intresserad av bilar överhuvudtaget (annat än för att ta mig från punkt A till punkt B) men kan tycka former/färger är vackra ibland och jag uppskattar verkligen hantverket som folk har lagt ner på att renovera och underhålla bilarna.

Så jag var bara där för att försöka fota bilarna … och det är inte så lätt. För det första så vet jag inte vad som är intressant eller speciellt utan jag försökte mest bara leta efter saker som jag tyckte såg intressant ut. Det andra är att det inte är möjligt att styra belysning, bakgrund, etc i någon större grad utan det gäller mest att gilla läget. Det tredje problemet är att de flesta bilarna blänker en hel del vilket gör att exponeringen blir svår.

Men, men, jag lärde mig en del och om jag går någon annan gång så borde det bli bättre bilder än den här gången.

Up next Summer evening (TDP 57) shoes
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug