Blog |||

OK, så har jag då varit på min första Wheels-träff eller vad det nu kallas. Jag kan inte säga att jag är intresserad av bilar överhuvudtaget (annat än för att ta mig från punkt A till punkt B) men kan tycka former/färger är vackra ibland och jag uppskattar verkligen hantverket som folk har lagt ner på att renovera och underhålla bilarna.

Så jag var bara där för att försöka fota bilarna … och det är inte så lätt. För det första så vet jag inte vad som är intressant eller speciellt utan jag försökte mest bara leta efter saker som jag tyckte såg intressant ut. Det andra är att det inte är möjligt att styra belysning, bakgrund, etc i någon större grad utan det gäller mest att gilla läget. Det tredje problemet är att de flesta bilarna blänker en hel del vilket gör att exponeringen blir svår.

Men, men, jag lärde mig en del och om jag går någon annan gång så borde det bli bättre bilder än den här gången.

Up next shoes
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog Not my dog Conferences and photography PhotoStatistica – looking at my photo library iPad only, does it work iPad only, does it work Old habits die hard Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help Photo Mechanic did help iPhone camera apps iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One Capture One A small advice on photo organization A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? Isn't Kendo interesting? TextExpander