Blog |||

Meditation

Up next Vårflod Nog tycker jag det är lite imponerade att kolla på vårfloden, det är ju trots allt några liter per sekund som åker förbi. vimeo.com/270904444
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog Not my dog iPad only, does it work iPad only, does it work Old habits die hard Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help Photo Mechanic did help iPhone camera apps iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One Capture One A small advice on photo organization A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? Isn't Kendo interesting? TextExpander TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo.