Blossa lättvinsglögg

Blossa lättvinsglögg

Glöggtider – såja, nu har glöggsäsongen börjat och det är dags att smaka av några av alternativen. Jag tänkte börja med klassikern ”Blossa lättvinsglögg”, det är väl glögg jag har druckit mest och den som jag betecknar som ”standardglöggen”.

Den har den typiska glöggsmaken, inte så söt och en liten besk eftersmak. Jag har väl inte så mycket att säga och eftersom det är ”standardglöggen” så blir det en 5:a i betyg (en skala på 1-10).

16 reaktioner till “Blossa lättvinsglögg

  1. @MrHenko Det borde jag kanske ha sagt !! 5 av 10 tänkte jag (justerar inlägget)… även om jag tvivlar att jag hittar speciellt mycket som är 8 och över (tvivlar dock inte på att jag kommer att hitta en nolla).

    Vad tänker du med när du säger ”årsglöggen”?

  2. @MrHenko Absolut … kollar just på Johan Hedbergs ”review” och jag kommer definitivt att få dricka upp den ensam, kryddningen kommer inte överens med resten av familjen.

  3. @jemostrom Okej, jag är inte så insatt i mat- och dryckbloggare, -vloggare och annat men hans videos har dykt upp i mitt flöde ibland.

    Hur som helst, Blossa verkar ju göra sån här limited edition-glögg med ny smak varje år och jag tycker oftast att de inte lever upp till hajpen.

  4. @jemostrom Jag kände mig nödgat att kolla hans video och jag tycker att hans omdöme om den stämmer perfekt med mitt. Just den där känslan att det är något som spetsats med sprit snarare än en faktisk spritdryck är stark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.