Blog |||

OK, jag har aldrig gjort en matrecension förr men nån gång ska vara den första. Testade en Pure Royal” med Sweet Potato Fries hos purefastfood på Utopia i Umeå. Totalbetyget blir 7-8 (av 10). Det första jag la märke till var att det gick fort att få maten, det var visserligen ingen kö men de var snabbare än t.ex. Max under samma förhållanden.

Pure Royal innebär förutom själva köttet, ost och karamelliserad lök. Löken var riktigt god men osten stack inte ut. Köttet var saftigt, lagomt stekt och gott, personligen så hade jag dock gärna haft den lite mer kryddad. Brödet var också helt OK även om jag önskat att varit lite mer bröd.

Det är väl den bästa hamburgare jag ätit i Umeå och jag ska testa de andra burgarna också vid tillfälle.

Up next Varför köpte jag dessa kängor För något år sedan så köpte jag ett par nya kängor och jag kan inte förstå vad jag tänkte på när jag köpte dem … om jag nu tänkte överhuvudtaget. Blixtfoto Jag har ogillat blixtfoto sedan jag var tonåring. Varför? Jag lyckades aldrig få en ljussättning som jag var nöjd med, tvärtom alla bilder fick
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug