Vardagsglädje

Det är alltid trevligt när man får bli lite glad för en grej som man vanligtvis tycker är ganska besvärlig. I går kväll gled jag in på Ica Maxi och handlade två saker, när jag skulle ”checka ut” så fick jag en avstämning !!! Helt OK när jag har handlat två prylar.

(och ja, jag klarade kontrollen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.