Blog |||

Dagens vardagsdramatik: vår gäst Hunden vill gå ut på morgonpromenad, vi går ut på verandan där husets innevånare Katten ligger.

Katten har uppenbarligen fått nog av daltandet med Hunden och ligger kvar, precis där Hunden måste gå. Hunden tvärstannar och vill inte gå längre, vi står stilla ett tag medan Katten bistert tittar på oss. Efter en liten stund så blir jag less och försöker få Hunden att gå förbi, Hunden tar ett steg framåt och Katten flyger upp och talar med all tydlighet om att här kommer inga hundar fram.

Hunden backar snabbt, och Katten lägger sig ner igen. Efter att bistert ha tittat på oss ett antal minuter så reser sig Katten upp, sträcker på sig och går nonchalant iväg. Och vi kan gå ut …

Sens moral: det är inte storleken som är det viktiga utan hur man presenterar sin åsikt om saker och ting

Up next making dinner radhusparken umea
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug