Blog |||

Känner mig lite fundersam just nu. För några veckor sedan så kände jag plötsligt av mitt högerknä på en träning. Vi gjorde ingenting som egentligen belastade knäna utan det hela kändes rätt omotiverat, smärtan kom i ett smalt stråk över knäskålen, lite till vänster om mitten. Men eftersom det inte gjorde speciellt ont så slutade jag bara med det jag höll på med och gjorde något annat.

Smärtan försvann … och kom igen dan efter, återigen i ett smalt stråk över knät. På det viset har det varit dessa två veckor, känner lite granna, försvinner, känner lite granna, försvinner, etc. Så jag har trott att det är någon överansträngning och tagit det lite lugnt, men eftersom jag aldrig har haft några knäproblem så har jag inget att jämföra med.

Men i söndags blev jag lite orolig. Som vanligt så var jag och instruerade två knattepass och hade inga känningar alls från knät (eller bara lite granna). Men på det andra passet skulle jag visa en övning där jag skulle lägga mig ner på golvet och när jag skulle lägga mig ner nöp det till ordentligt i knät, så pass att jag inte kunde lägga mig ner. Senare på avslutningen kunde jag inte heller sätta mig ner på knä utan fick stå istället.

Nu har smärtan spridit sig och är mera permanent, den går fortfarande i ett stråk över knät men nu känns det lite i muskeln(?) på vänster sida också. Lite fundersam blir jag.

Nåja, jag har det bra i alla fall. Mejlade företagshälsovården i söndags kväll, fick svar i dag och ska på besök i morgon. Så då får jag kanske veta vad det är för något.

Up next Ointelligent Ibland tycker jag att jag är fruktansvärt dum/ointelligent och inte klarar av de enklaste saker. Men så ser man sig omkring och konstaterar att det Nagelmassa?
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug