Blog |||

Jag förstår mig inte riktigt varför Aftonbladet hela tiden ska överdriva. De borde väl fatta på att det inte är någon som längre litar på det man läser i Aftonbladet och att när någon säger jag läste det i Aftonbladet” så är det ett sätt att säga att något är överdrivet/påhittat.

Titta bara rubrikerna under den sista tiden, så fort det faller lite snö så är det snökaos” (vilket gör att Aftonbladet får problem att hitta nya rubriker när det verkligen blir problem), sedan rubriken som säger att Simon Cowells misstag kostar miljoner — sanningen tycks vara att de som vann olika idol/talang program inte säljer så mycket skivor som skivbolagen hoppats på, eller idag så är det Arktisk kyla i Storbritannien” vilket översatt från Aftonbladska” tydligen betyder -16 grader (jaja, de hävdar att Engelsk media säger arktisk” men varför inte översätta” detta uttryck i rubriken).

Jag antar att de gör pengar på detta … men de förlorar allt anseende och jag förstår inte varför journalister är förvånade över att allmänhetens förtroende för journalister är låg (lite ironiskt med tanke på att de anser sig vara demokratins försvarare).

Up next iDisk - the speed demon (NOT) One thing that MobileMe account includes is an iDisk, a “cloud”-based disk that conveniently can be mounted on your desktop. You can use it to store Tack för det Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Centerpartiets Cecilia Bergstöm (en lokalpolitiker här i Umeå). Hon skickade nyligen ut lite sedvanlig
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug