Blog |||

Jag hade blivit skinngubbe” tillsammans med Sune då vi upptäckte att det började bli ont om salt så vi beslutade oss för att åka in på byn och hämta några säckar. Vi tog Sunes bil och åkte hem till Sune för att koppla på släpet. När det var på plats så åkte vi in mot byn under det vanliga skitsnacket.

Väl framme så hoppar jag ur bilen och går bak till släpet … och tittat förvånat på dragkroken. Just det, det var en dragkrok där … tom, det fanns inget släp där.

– Sune, var är släpet?
– Tok, nog måste du väl se släpet!!

Sune verkade tycka jag var lite knäpp som inte kunde se släpet, han kom ångande runt bilen, stelnar till och stirrar på dragkroken

– Var är släpet?
– Det undrar jag också?

Vi står och tittar ömsom på dragkroken och ömsom på varann tills …

– Vi har tappat släpet

Och sen tror jag vi samtidigt kom att tänka på vad som hade hänt med släpet, hade det åkt i diket, lossat just vi bron och åkt ner i Storåern eller allra värst, krockat med någon annan trafikant.

Vi kastade oss in i bilen, rivstartade och åkte tillbaka, vilt stirrande för att försöka se släpvagnen. Men vi hittade, tack och lov, ingen bilist med ett släp i fronten.

När vi kom tillbaka till Sunes gård så hittade vi släpet, det hade följt med några meter innan det släppte.

Sune och jag har haft rätt roligt när vi har tänkt tillbaka på det här, just det där att Sune trodde att jag drev med honom när jag inte såg släpet och minen när han kom runt bilem.

Up next "Glaskroppsavlossning är ingen höjdare"
Latest posts My experiences from my first online conference (#ITiCSE2020) Not my dog iPad only, does it work Old habits die hard Is Adobes subscription model that bad? Photo Mechanic did help iPhone camera apps My favorite photo podcasts and YT channels Managing photos Photo Mechanic - could it solve my problems? Capture One A small advice on photo organization 11 dagar i Aberdeen Isn't Kendo interesting? TextExpander Two days ago I, for the first time, tried taking photos of Kendo. Fler bilder från Påsklägret i Linköping finns på mfoto. The most useless, stupid, irritating marketing term must be “award winning” … OK, I just got an old iPad Mini that can’t be updated past 9. What I want from the next version of iOS? My daughter just pointed out that today is the first day 17 years we have no pets in the house I didn’t know this … a portrait of Greta Garbo made in sand in a sandpit, no too far away from home Sigh … I just tried WP 5. Me upset??? This describes me pretty well - RSA ANIMATE: Drive: The surprising truth about what motivates us Look what I found in the mail today Hmmm, this is kind of disturbing. Do I really want to buy speakers/headphones which comes with an app and an agreement that it’s OK for the company to get info to what I listen, when I listen, where I listen so that they can “communicate” this to their “partners”? Just another test of sunlit, this time with one photo from my photo library and one from Flickr. Another picture from this morning. Cat picture … just to try out the new version of sunlit … I think I found a bug